Aqua unIQa este prima apă iodată în Republica Moldova creată împreună cu Ministerul Sănătații RM.

Valorile:

 • Consumatorul este plasat în centrul activității noastre.
  Suntem receptivi la așteptările clienților și consumatorilor noștri oferindu-le un produs inovativ de calitate superioară.
 • Valorificăm angajații noștri. Respectul și susținerea sunt bazele pe care se construiesc relațiile în companie. Ne bazăm pe colegii noștri pentru a asigura succesul companiei. Ne asumăm responsabilitățile individuale și tindem spre performanțe înalte.
 • Suntem o companie orientată spre performanță.
  Ne poziționăm ca lideri orientați către dezvoltare durabilă.
 • Oferim produse și servicii care corespund celor mai înalte standarde.
 • Suntem dedicați siguranței și sănătății populației, protejăm mediul înconjurător și calitatea vieții din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.
 • Noi construim viitorul pentru copii noștri. Prețuim continuitatea și calitatea înaltă a vieții care dorim să o transmitem urmașilor noștri.

 

Patru piloni ai activității “aqua unIQa”

Sunt cele patru principii după care ne urmăm activitatea și ne dezvoltăm – respectiv unde vrem să ajungem și care este strategia noastră.

 1. Prin activitatea noastră de zi cu zi  vrem să creăm un viitor mai bun.
 2. Îi ajutăm pe oameni să fie mai sănătoși , să se simtă bine și să ia de la viață tot ce-i mai bun.
 3. Îi inspirăm pe oameni să întreprindă în fiecare zi mici acțiuni spre dezvoltarea atât fizică cât și intelectuală, pentru a aduce o schimbare în întreaga lume.
 4. Vom concepe și pune în practică inovații cu scopul de a deveni mai buni și de a reduce impactul asupra mediului.

Întotdeauna am crezut în puterea unei ape sănătoase, care ar îmbunătăți calitatea vieții populației și ar asigura cantitatea necesară de iod în organism. O dată cu dezvoltarea companiei noastre, cresc și responsabilitățile. Suntem conștienți de problemele globale referitor la apă, lucruri care ne privesc pe toți. Aceste preocupări au o poziție superioară în lista valorilor noastre și conferă o trăsătură produsului aqua unIQa.