Chișinău 14024 | Bălți (0231) 47-624

Viață activă

Apa este indispensabilă pentru organismul uman

Apa este esenţială pentru organismul uman, la fel ca şi oxigenul. Apa pură este esențială  organelor dumneavoastră pentru a funcţiona corespunzător. Ea este un furnizor important de minerale, cum ar fi calciu și magneziu și  permite  transportul de substanţe nutritive şi oxigen.

 Mai puţin obosiţi şi în mai bună formă

sport romana_png_360

Cea mai mare cauză de oboseală în timpul zilei este deficitul de apă. Dacă rămâi hidratat suficient, vei fi mai eficient la un nivel cognitiv. Concentrare, memorie, capacitatea de a calcula, vigilenţă, luarea deciziilor, etc. Acestea sunt doar câteva exemple de funcţii cognitive care sunt accelerate , atunci când consumați cantităţi suficiente de apă. Apa, în cele din urma, menţine producţia de energie în creierul tău pentru a fi mai efecient. Ca rezultat dumneavoatră veți da dovadă de capacitate de concentrare şi de creştere a productivităţii, chiar şi pentru sarcini simple, cum ar fi vizionarea un ecran de computer sau citirea unui document.

Când corpul pierde de la 1 până la 2% din lichide, veți pierde  5 –  10% din performanță fizică. Dacă pierdeți 10% din fluide, veți deveni pur şi simplu imobil. Studiile au demonstrat că, pentru 80% din problemele cu spatele și dureri similare, pot fi reduse  considerabil prin consumul a  8 – 10 pahare de apă pe zi.

De aceea consumând zilnic aqua unIQa ve-ți asigura organismul dumneavoastră atât cu apa pură și calitativă cât și cu elementele necesare pentru un mod de viața activ și sănătos  

Hosting Fast.MD